CV Jørgensen i Randers Ugen

CV Jørgensen giver koncert på Værket til Randers Ugen 2018. Det er en stor fornøjelse for Værket, at kunne præsentere en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere på scenen under Randers Ugen 2018.

CV Jørgen i Randers Ugen

01. februar 2018 - Oprettet af Lene Rasmussen

CV Jørgensen har ikke optrådt live i efterhånden otte år, men nu er lysten til at spille koncerter heldigvis tilbage. Det kommer det randrusianske musikpublikum til gode, når den anerkendte kunstner lægger vejen forbi byens musik- og teaterhus 16. august 2018.

I modsætning til sommerens festivaljobs spiller CV Jørgensen og hans band ved denne lejlighed indendøre i Værktes Store Sal, hvor 1.000 publikummer kan se frem til et møde med en levende legende i dansk musik.

Carsten Valentin Jørgensens enorme bagkatalog taler for sig selv. ’Costa del Sol’, ’Entertaineren’ og ’Bellevue’ kan nævnes blandt mange, og der
arbejdes konstant på nye sange. Hvordan setlisten til denne koncert vil tage sig ud, vides dog ikke – intet er nemlig givet på forhånd, når det drejer sig om CV Jørgensen!

Med sig har CV Jørgensen et formidabelt hold, som består af guitarist Rune Kjeldsen, bassist Knut Henriksen, trommeslager Gert Smedegaard
og guitarist Gustaf Ljunggren.

For billetter - se: vaerket.dk