Lars Lilholt åbner Værkets udendørsscene i Randers Festuge

Værkets Amfiscene fyldes med folkefest, fællessang og fremragende musik 10. august, når Randers Festuge og Værket præsenterer Lars Lilholt Band

Inden for dansk folk-rock bliver det ikke meget større end Lars Lilholt, og første lørdag i Festugen giver han sammen sit band - der passende også kaldes ’De Lyse Nætters Orkester’ - glædelige genhør med klassikere som ’Den Hvide Dværg’, ’Café Måneskin’ og ’Kald Det Kærlighed’. Publikum kan også se frem til et udpluk af numre fra efterårets ’Drømmefanger’-album.

Flere arrangementer på vej
Værket og Randers Festuge samarbejder om at planlægge et arrangementsprogram, der forhåbentligt vil få det til at summe med liv på og omkring Amfiscenen på Sven Dalsgaards Plads og i løbet af hele ugen byde på en lang række gode oplevelser for små, store og familier i det fri. Udendørsarrangementer i Randers Festuge er længe blevet efterspurgt blandt publikum. Så eventchef ved Randers Kommune, Mette Bertelsen, har til årets festuge gjort det til sin prioritet at få aktiveret Værkets Amfiscene, og det glæder eventchefen, at man allerede er langt med at udbygge ugens program og på den måde imødekomme publikum.

"Vi har et ønske om større udendørskoncerter og -arrangementer generelt på Værkets Amfiscene. Så vi henvendte os til Værket, som var 100 % med på idéen, og vi kan allerede nu se tegning til et stærkt samarbejde, som vil ud- mønte sig i flere forskellige arrangementer på Amfiscenen i Randers Festuge. En del af dem gratis og andre med entré", fortæller hun.

Musik- og teaterchef på Værket, Mikael Qvist Rørsted, supplerer:"

Vi havde med det samme en række forslag til koncerter og arrangementer på Amfiscenen, og i dag kan vi så løfte sløret for første navn på plakaten: Publikumsfavoritten Lars Lilholt Band. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få flere arrangementer på plads til udendørs- programmet. Så hold godt øje med nyt om Amfiscenen,” siger han.

Resten af programmet for Amfiscenen i Randers Festuge bliver offentliggjort, efterhånden som det falder på plads.

Læs mere på www.randersfestuge.dk