Dokumentarfilm: Bag om magiske Watermusic

Kom med bag kulisserne, følg Oh Land og de hundredvis af medvirkende under tilblivelsen af Watermusic på Randers Havn, når Randers EgnsTeater sidste weekend i maj viser dokumentarfilmen "Bag om Watermusic - når fællesskab gør ide til virkelighed".

Filmen er lavet af Underdog Film, som fulgte med under tilblivelsen og opførelsen af Watermusic. Forestillingen var et af de 12 fuldmåneevents i Kulturhovedstadsåret 2017 og blev produceret af Randers EgnsTeater i samarbejde med det britiske dansekompagni Motionhouse.

Dokumentarfilmen ”Bag om Watermusic – når fællesskab gør ide til virkelighed” følger blandt andre sangerinden Oh Land og to frivillige korsangere. De har sammen med omkring 600 involverede været med til at udvikle og opføre den magiske forestilling. Dokumentaren er således, som titlen også lyder, historien om fællesskabet der bidrog til at finde løsningerne og gøre ide til virkelighed.

15.000 så Watermusic på Randers Havn over tre aftener sidste år i september, nu kan du genopleve lidt af stemningen og komme med bag kulisserne.

Køb billet her 

Lørdag den 26. maj kl. 14 og søndag den 27. maj, kl. 14.
Billetpris: 10 kroner.
Varighed: 1 time og 15 minutter

Vises i Talentsalen på Randers EgnsTeater