Randers Ugen 2018

Randers Ugen 2018 finder sted i dagene den 10.-18. august. Det er mere end 500 arrangementer inden for musik, kunst, teater, sport og meget mere.

Siden 1977 har Randers festet og dyrket det kulturelle ved den årlige Randers Ugen i august. Med årene har det udviklet sig til Danmarks største brugerskabte festuge med mere end 500 arrangementer inden for blandt andet musik, teater, sport, kunst og gastronomi. Randers Ugens program koordineres hos Randers Eventsekretariat. Programmet sammensættes af arrangementer fra såvel professionelle arrangører som frivillige ildsjæle. Derudover har Randers Ugen nedsat en bestyrelse med borgmesteren som formand. Bestyrelsens opgave er at udvikle det potentiale, der er i en festuge som Randers Ugen.

Årets festuge finder sted i dagene den 10.-18. august.

Find programmet på www.randersugen.dk eller tjek festugens facebookside på www.facebook.com/RandersUge 

Læs også: DMA Blues Award i Randers Ugen

Den traditionsrige åbningskoncert med gratis adgang for publikum finder sted fredag den 10. august kl. 18.30 til 01 på Justesens Plæne. Her kan du opleve dansk rock- og popmusik i særklasse. Kim Larsens søn Hjalmer spiller på koncertområdet ved Gudenåen med de mange hits, som det store sangskrivertalent allerede har fået spillet på de danske radiostationer. Inden Hjalmer Larsen går på scenen med sit band, har en af 90’ernes største hjemlige rock-succeser ”Nikolaj & Piloterne” varmet publikum op med genhør som ”Vicky”, ”Har Det Fint” og ”Kommer nok hjem”. Åbningsfesten slutter med et storslået Shu-bi-dua-show fra Hardinger Band. Tre af medlemmerne fra Shu-bi-dua har sammen med to af landets bedste musikere inden for de sidste to år skabt stor succes med at spille mere rockede udgaver af de gamle Shu-bi-dua-sange.

Læs også: Originale Shu-bi-dua-musikere klar til folkelig åbning af Randers Ugen 2018

Arrangører kan indtaste arrangementer på www.randersugen.dk

Arrangementer, der er indtastet på hjemmesiden inden den 18. juni 2018, vil komme med i det trykte program som husstandsomdeles i Randers og opland. Programmet ligger desuden tilgængeligt på udvalgte steder i byen.