Midwinter Meltdown 2018

Midwinter Meltdown er en en-dags musikfestival i Randers, der har fået godt fodfæste i Danmark. Er du ægte metal-fan skal du derfor sætte kryds i kalenderen lørdag den 10. februar, hvor der er Midwinter Meltdown i Turbinen.

Årets program er det mest ambitiøse til dato med internationale navne som EVIL IN-VADERS og THE SIXPOUNDER. 

EVIL INVADERS spiller sin old school Party Thrash med millimeter thigthed og et tempo der kræver publikums tilstedeværelse helt oppe i pitten. 

THE SIXPOUNDERs Metal-mix vil tilgodese de fleste metalheads fra voldsomt til følsomt og til eksplosioner. Festivalens lokale headliner er Randers egne
stonerrockere EMBRYO, som helt sikkert i vanlig stil vil give os en tur rundt i deres helt eget unikke univers. LIVLØS som efterhånden er ved at være et af de største upcoming navne i DK. GHOST IRIS er et af de mest spændende nye bands som allerede turnerer i udlandet, og ikke mindst i Østen, og giver deres helt egen fusion Metal.

FEARS UNFOLDING får æren af at sparke festivalen godt igang og giver en gang old school heavy metal. Så mød op i Randers, støt op om metal-musikken og sving garnet til "fee" tråd!

Om Midwinter Meltdown 

Det er en-dags musikfestival i Randers, som har kørt en gang årligt siden 2005 og efterhånden virkelig har fået fodfæste i Danmark.
Formålet har fra starten været at fremme kendskabet og interessen for undergrunds- og live-musik, primært genrer inden for heavy metal, og ikke mindst at fremme den lokale musik. Midwinter Meltdown søger derfor også at præsentere et varieret program – gerne med flere lokale bands.

Metal-musik præsenterer sig bedst i store lokaler med højt til loft og plads til lyd, lys og sceneshow. TURBINEN er det nye spillested i Randers og har de perfekte forhold det og rammer for en god festival, og Midwinter Meltdown er utrolig glade for det nye samarbejde med TURBINEN.

Randers ER nu på det danske landskort som en by, der tør støtte undergrunds-musikken, og ikke mindst støtte en musikgenre som heavy metal, der næsten totalt ignoreres af radio og TV.
Midwinter Meltdown er med til at give unge en kvalitetsoplevelse med musikken, og er samtidig en portal, hvor græsrødderne kan møde de professionelle.

Festivalen er non-profit og køres udelukkende af frivillige, skulle der være et lille overskud vil det automatisk blive overført til næste års event. Hele samarbejdet  kan kun lade sig gøre pga. Café Von Hatten og finansiel støtte fra Randers Kommune.

Her nogle af de bands, der tidligere har optrådt på Midwinter Meltdown:

HATESPHERE, ONE MACHINE, EVILE, KONKHRA, HORNED ALMIGHTY, T, HELLHORSE, MALRUN, CLONECIRCLE, PREVAIL, MIRAGE, METAL CROSS, HELLS DOMAIN, PORTRAIT, DR. LIVING DEAD, WASTED, DIAMOND DRIVE, BOIL, RISING, CORPSE, ILLUMINATUS, ARTILLERY, ILLDISPOSED, MERCENARY, THE KANDIDATE, E’NEIMA, SVARTSOSYNDICATE, EMBRYO, LEVIATHANS OCEAN, MUSHROOM CLOUD, END MY SORROW med flere