Musik

Det sker i Randers:

Noget for enhver ved Spil Dansk i uge 44

Randers hylder dansk musik med Spil Dansk Ugen. Kommunen, spillesteder, institutioner og lokale arrangører står for omkring 50 arrangementer for børn, voksne og alt midt i mellem. Ugen byder på koncerter og workshops, foredrag og fællessang. Der er noget for dem, der selv vil prøve kræfter med musikken, og dem, der vil lytte til de professionelle.

Christopher Cross til Randers

Vinder af Golden Globe, Oscar og fem gange Grammy. Den amerikanske sanger og sangskriver Christopher Cross live på Værket den 22. november – som den eneste koncert i Danmark.

Musikalsk foredrag og koncert med Mike Tramp

23. november på Tante Olga: Denne gang bliver besøget lidt anderledes end tidligere, hvor Mike er alene på scene. På en hyggelig og engageret måde fortæller han om sit liv og oplevelser som rockstjerne krydret med humor og sange fra sit store musikkatalog.

Always Elvis – The Concert

Fredag 11. januar 2019 på Værket: ‘Kongens’ gamle klassikere genoplives i Randers til januar, når The TCB Band og The Imperials indtager Store Sal og står for en energiudladning a la de store koncerter, dengang de leverede musikken til Elvis Presleys legendariske optrædener

Elvis Garden Party 2019

2. - 4. august 2019 : Tre dage med internationale Elvis-musikere, auktion og masser af Elvis Presley på Memphis Mansion.