Always Elvis – The Concert

Fredag 11. januar 2019 på Værket: ‘Kongens’ gamle klassikere genoplives i Randers til januar, når The TCB Band og The Imperials indtager Store Sal og står for en energiudladning a la de store koncerter, dengang de leverede musikken til Elvis Presleys legendariske optrædener

Kongen af Rock 'n' Roll, Elvis Presley, lever stadig i bedste velgående gennem sine gamle backing-bands, The TCB Band og The Imperials. Til januar kan du opleve en aften på Værket i selskab med Elvis' tidligere musikere og et genhør med kongens bagkatalog.

The TCB Band – eller ‘Taking Care of Business’-band – var Elvis’ håndplukkede backing-band under hans Las Vegas-comeback tilbage i juli 1969. Den hyldede guitarlegende James Burton er en sikker god grund til at glæde sig til en kavalkade af klassikere, der også har den østrigske sanger, Dennis Jale, i front, som han har været det siden 2003.

Læs mere på Værkets hjemmeside 

Elvis var som bekendt rundet af gospelmusikken, og han startede et samarbejde med gruppen The Imperials i midten af 60’erne, der affødte intet mindre end to Grammy-vindende albums. Frontmanden Terry Blackwood og hans Grammy-vindende gruppe, The Imperials, er garanter for en autentisk oplevelse i også dette facet af kongens musikalske inspiration.

Alt i alt kan det siges, at der her er tale om en festlig aften, som ingen Elvis-fans må gå glip af.