Hede Rytmer – ny musikfestival i Randers

Aqua, Carpark North og Michael Falch er blandt seks hovednavne, når en ny musikfestival rammer Randers den 15. og 16. juni. Lørdag er der også VM-fodbold på storskærm, når Danmark spiller mod Peru.

Musikfestivalen Hede Rytmer kommer nu til Randers efter flere års erfaring i Silkeborg, som festivalen stammer fra. Valget faldt naturligt på Randers, som netop har en stærk tradition for musikkultur og koncerter.

”Byen er blandt andet kendt for Randers Ugen i midten af august måned og koncerter året rundt på flere spillesteder. Med Hede Rytmer Randers vil vi gerne skabe en festival og en tradition hvert år i juni måned, som kan spille sammen med de mange øvrige kulturtilbud,” siger Oliver Zähringer fra festivalen.

Hede Rytmer ønsker at være lokale i Randers og har derfor stiftet foreningen Randers Musik & Kultur Events. En forening, der foruden at arrangere Hede Rytmer også ønsker at bakke op om det eksisterende kultur- og foreningsliv i Randers.

”Vi har indgået et samarbejde med Randers FC og Randers HK, der sammen med andre lokale klubber blandt andet spiller ind med frivillige hjælpere under festivalen. Det er vigtigt for os, at vi på den måde også kan være med til at støtte det lokale foreningsliv,” fortæller Oliver Zähringer.

Du kan læse mere om festivalen på: www.HedeRytmer.dk

Der er plads til omkring 8.000 betalende gæster på festivalpladsen, Justesens Plæne, ved Gudenåen centralt i Randers.

Hede Rytmer Randers begynder med en Tribute Night fredag den 15. juni med navne som Die Herren, Bryan Adams Tribute og Almost AC/DC, der på hver deres måde er nogle af landets bedste og mest populære tribute-bands. Om lørdagen rykker hovednavnene ind på pladsen med musik hele eftermiddagen og aftenen. Blandt de seks hovednavne er også Mads Langer, Magtens Korridorer og Burhan G.