Koncert med Supertramp’s Roger Hodgson

Supertramps ikoniske sanger og sangskriver Roger Hodgson gæster Randers og Værket! Det gør han i forbindelse med 40-års jubilæet for det internationale succesalbum 'Breakfast in America'. Koncert torsdag den 16. maj 2019.

En af rock og art-pop’ens allerstørste stjerner markerer et storslået jubilæum på Værket til foråret. Singer/songwriter og medstifter af selveste Supertramp, Roger Hodgson, lægger vejen forbi Randers 16. maj, og fans kan se frem til en gensyn med hans megahits som titelnummeret ‘Breakfast in America’, ‘The Logical Song’, ‘Take The Long Way Home’ og ‘It’s Raining Again’ for bare at nævne et par stykker.

Det er et fåtal af sangere, der kan genkendes efter bare få sekunder af et nummer, og sådan én er Hodgson. Siden 1969 har han skrevet og indspillet nogle en perlerække af sange, hvor hans numre på ‘Breakfast in America’ knejser sig som et fyrtårn af et mesterværk i et imponerende repertoire. ‘Breakfast in America’ blev Supertramps største succes med utallige radiosingler og over 20 millioner solgte albums på verdensplan.

Hodgson var i front for Supertramps frem til et opbrud i 1983, hvor han i stedet kastede sig over en solokarriere, der indtil videre tæller tre studiealbums, en live-opsamling og adskillige koncerter over hele verden. Hodgson har fyldt nogle af de største og mest prestigefyldte spillesteder som Royal Albert Hall og L’Olympia, og nu er det blevet Danmarks tur til et genhør med Supertramps genredefinerende sange, når han indtager Værkets Store Sal.

Billetsalget starter på www.vaerket.dk mandag d. 3. december kl. 11.00.

VIP Sound Check

Inden koncerten tilbyder Roger Hodgson eksklusivt at bestille plads til lydprøven, hvor du kan følge Hodgson og bandets forberedelse til aftenens koncert.

VIP Meet & Greet

Supertramp- og Roger Hodgson-fans kan også sikre sig en ‘once in a lifetime’-oplevelse, når han inviterer til VIP Meet & Greet efter koncerten, hvor det er muligt at møde Hodgson personligt og få taget billeder med den britiske musiklegende.