Randers Country Festival

Et af de største amerikanske country-navne i Danmark, Bellamy Brothers, bliver hovednavn ved Randers Country Festival, lørdag den 30. juni 2018 på Memphis Mansion.

Porten til dette heldagsarrangement åbner kl. 11, således at man kan hygge sig hele dagen med familie og venner, imens at man nyder den skønne countrymusik fra de mange optrædende. Hovednavnet, Bellamy Brothers er den duo, som har flest hits i countrymusikkens historie.

“Som det ser ud på nuværende tidspunkt, så bliver Randers det eneste sted i Danmark, at Bellamy Brothers optræder,” fortæller den ene af arrangørerne, Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking. “For mig er det stort, at Bellamy Brothers har sagt ja til at være hovednavn til vores festival,” forklarer festivalens anden arrangør, Henrik Knudsen fra Memphis Mansion. “Det er en kæmpe ære, at disse to brødre kommer til Randers, for første gang nogensinde. De har i den grad været med til at markere countrymusikken igennem seks årtier.

Læs mere på: randerscountryfestival.dk

Med navnet “Randers Country Festival” vil arrangørerne gerne hylde byen, samt markere at det er i Randers, at mangfoldigheden for alle typer musik og underholdning blomstrer. Programmet er naturligvis først og fremmest country, men der er også givet plads til en bredde indenfor Countrymusikken, med afstikkere til hillbilly og rock’n roll country, og naturligvis også med fokus på Elvis Presley.

"Stig og jeg har altid haft en forkærlighed for Nashville og den amerikanske country musiks sjælefulde sange om livets lyse og skyggefulde sider. Derfor er vi glade for at bringe country musikken til Randers, fortæller Henrik Knudsen."

"Og så har Stig jo arbejdet med mange af de største country-stjerner i forbindelse med både deres album udgivelser og i de senere år med deres koncerter i Skandinavien, så det gir mulighed for at vi i fremtiden kan præsentere nogle af de helt store på festivalen. Det er naturligvis en fordel når man kender hinanden,” forklarer Stig Ulrichsen.