TV 2 Charlies Rockshow

17. juni kommer Rockshow til Randers med et gratis show under åben himmel på Værket Outdoor. Oplev Big Fat Snake, Poul Halberg and Friends, Hush og Elisabeth Gjerluff Nielsen.

I spidsen for koncerten står Anders Blichfeldt som vært, der udover at styre slagets gang også selv levere musik. Han og alle gæsterne bliver flankeret af et husorkester med nogle af landets dygtigste musikere. Her kan blandt andre nævnes den legendariske trommeslager og producer Jan Lysdahl, der blandt andet har spillet med Kim Larsen. Og Tira Skamby, som adskillige gange har lagt rytme-bagtæppe til Rasmus Seebachs livekoncerter, er med på percussion.

Gæstebands og -solister

  • Big Fat Snake, som Anders Blichfeldt har stået i spidsen for siden 1990. Hurtigt fik bandet den uofficielle titel som Danmarks bedste live orkester. Populariteten slog også igennem på salget af plader og cd’er. Således har den store fede slange solgt over én million albums gennem tiden. Sange som "Bonsoir Madame", "No Peace Like in Heaven" og "Someone Like You har sammen med Anders’ karakteristiske stemme skabt succesen for Big Fat Snake. Snart skal de mange fans dog til at sige farvel til bandet. Big Fat Snake tager her i sommer på deres afskedsturné. Men inden det er helt slut, bliver der altså spillet til Rockshow den 17. juni.

  • Showet byder derudover på ægte magi i luften med Poul Halberg and Friends. Det bliver til genhør med de store hits fra 80érne i tiden med bandet Halberg Larsen. Derudover bliver det en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning med de hits som Poul Halberg har skrevet for 90érne duoen ” Ray Dee Ohh” og andre gennem tiden.  Med sig blandt vennerne har Halberg Heidi Degn, der i slutningen af 1990érne hittede sammen med gruppen Beepop.

  • Hush. Sidst de spillede på Værket tilbage i april skete det i en udsolgt sal og de 1.100 billetter blev revet væk. Hush begejstrede både publikum og anmeldere. Efter Dorthe Gerlachs deltagelse i tv-programmet Toppen af Poppen i efteråret har duoen med rødder i Randers i den grad fået et stærk comeback.  Hush blev dannet tilbage i 1997 og har blandt andet leveret musik til den danske film ”Monas Verden” og en reklamefilm for det tyske bilfirma VW. Sidstnævnte er blevet vist i hele Europa. Duoen har også turneret en del i Canada. Branchefolk fra countrymusikkens hjemby Nashville i USA er enige om, at Hush har et helt særlig musikalsk udtryk. Duoen er aktuel med nyt album, som de vil spille lidt fra til Rockshow, men der kommer naturligvis også lidt fra det efterhånden store bagkatalog.   
       
  • Elisabeth Gjerluff Nielsen, der startede sin musikkarriere i begyndelsen af 1980´érne i gruppen Voxpop. Herefter fulgte et par forrygende årtier, hvor Elisabeth med numre som "En sømand som dig” og ”Sotto Voce” var toppen af dansk popmusik. Hun har også skrevet sange til andre populære musiknavne. Således synger både Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sange, der er skrevet af Elisabeth. Hun er aktuel med albummet ”Rettidig Ømhed«, hvor den nu 60 årige sangskriver synger om sin egen lyst og begær.

Det hele går løs søndag den 17. juni 2018, klokken 18 på pladsen mellem Værket og Ridehuset - Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C.

Bemærk at der er gratis entré, men der må ikke medbringes mad eller drikkevare 

For yderligere information om koncerten - følg med på Værkets hjemmeside

Rockshowet i Randers vil senere kunne opleves på tv, når showet løber over skærmen til efteråret på TV2 Charlie.