Fladbroløbet 2018

Det er et løb for alle og for deltagere i alle aldre. Der er for eksempel mange familier med børn, der enten løber med eller sidder i klap-/barnevogn på 3 km-ruten. Der er løbere, der har hunde med i snor, og der er sågar udklædte løbere blandt deltagerne.

Der løbes i naturskønne omgivelser på en perfekt rute (i kuperet terræn), der er anlagt i Fladbroskoven og som har start og mål på en del af Randers Golfklubs græsarealer (start og mål).

Læs mere om Fladbroløbet 

Siden starten i 1975 har deltagerantallet næsten alle årene været for opadgående. I det første løb i 1975 var der ca. 300 deltagere, året efter ca. 800, og rekordantallet af deltagere er på ca. 3000 (jeg husker desværre ikke præcis året). I de sidste mange år har deltagerantallet ligget  nogenlunde konstant på 1500-2500 hvert år.

Fladbroløbet løbes hvert år på den første søndag i maj - i 2018 bliver det den 6. maj. Det er et traditionsrigt motionsløb, som altid udfordrer såvel konkurrenceløbere som motionister. Det er bestemt noget som alle, uanset alder kan deltage i.

Der er altid mange tilskuere og underholdning ved/omkring målområdet, hvor holdene altid holder til sammen med familie og venner. Mange hold arrangerer fælles spisning på græsarealerne efter løbet. Det er tydeligt, at alle nyder det i samvær med alle de mange, der er samlet ved målstregen. Der er også mulighed for at bestille sandwiches ved tilmelding.

Efter løbet uddeler SYDBANK vand til alle deltagere efter passage af målstregen. Andre drikkevarer/forfriskninger fås gratis efter løbet i - en anden af sponsorerne - bryggeriet THOR’s gratis udskænkning af diverse drikkevarer efter løbet.

Der er selvfølgelig præmier til de tre første i hver kategori. Og i de senere år har der desuden været præmier i form af gavekort fra f.eks. Memphis Mansions (der leverer de forudbestilte sandwiches) og Atletikkens Venner. Disse er lodtrækningspræmier, der tildeles ved simpel lodtrækning blandt til tilmeldte hold.