Open Water i Danmarks eneste flod

Gudenaa Open Water er en udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med svømning i åbent vand. Om du er frisk fra badekaret, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med svømning i sommerferien, så er Gudenaa Open Water noget for dig.

Gudenaa Open Water, lørdag den 23. juni 2018, byder på følgende udfordringer:

Gudenaa Open Water             10K - 10 km
Gudenaa Open Water             Den lange - 5,7 km
Gudenaa Open Water             Den mellemste - 3,2 km
Gudenaa Open Water             Familieruten - 1,5 km

I Gudenaaen svømmer du med strømmen og du svømmer derfor en del hurtigere end i en traditionel svømmehal. Sidste år svømmede vinderen de første 1,500 meter på en tid, der var hurtigere end verdensrekorden på samme distance.  Et crawltag i Gudenaa Open Water får dig til at skyde igennem vandet som en delfin. 

Gudenaa Open Water handler om motion, velvære og sammenhold og vi har plads til både hundesvømning og torpedo-crawl! Hvis du deltager i Gudenaa Open Water får du et diplom, deltagermedalje og forplejning når du kommer i mål.

Gudenaa Open Water handler om motion, velvære og sammenhold og vi har plads til både hundesvømning og torpedo-crawl!

Tilmeld dig Gudenaa Open Water her 

For nybegyndere 

Er du nybegynder uden en våddragt, er det muligt at leje en dragt igennem Dansk Svømmeunion. Ligeledes er der mulighed for at deltage i de uofficielle træningslørdage fra maj måned ved Nørreåen lidt uden for Randers. De arrangeres af en gruppe erfarende svømmere og bliver offentliggjort på www.facebook.com/gudenaaopenwater

Leje af dragt – se: http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Vaaddragter/