Dire Straits Tribute i Turbinen

Lørdag 12. oktober 2019: Det anmelderroste svenske tribute-band til Dire Straits vækker de store klassikere som 'Money For Nothing', 'Walk of Life' og 'Sultans of Swing' til live i Turbinen på fornemmeste vis. Der er fest for enhver Knopfler- og Dire Straits-fan, når de fremragende musikere indtager scenen.

Det bliver aldrig ‘Money for Nothing’, hvis man beslutter sig for at løse billet til Dire Straits Tribute, der har gjort det til deres ærefulde hverv at vække Mark Knopfler og Dire Straits mega-hits til live ved en fantastisk live-fest. Dire Straits Tribute består af seks dygtige svenske musikere, og hyldestfesten for det britiske band indtager Turbinen til efteråret.

Glæd dig til gensyn med ‘Sultans of Swing’, ‘Walk of Life’ og netop ‘Money for Nothing’, når Dire Straits Tribute tænder op under Turbinen.

“Før denne turné har vi skåret alting til, så vi kan give publikum det største og det bedste, vi nogensinde har været i stand til,” siger forsanger Totte Rajamäki.

Dire Straits Tribute har eksisteret i seks år og startede som et lokalt projekt for at udvikle den lokale musikscene. Efter massiv publikums- og anmelderros tog bandet konsekvensen og tog deres hyldest-show med ud på landevejen.

Dire Straits blev grundlagt i Storbritannien i 1977 af brødrene Mark og David Knopfler sammen med John Illsley og Pick Withers. Bandet har solgt over 100 mio. albums. Der er god grund til at glæde sig til gensynet.

Billet-info og køb