Eftermiddags-teater med pole-stang

Voksenforestillinger på Randers EgnsTeater er som regel noget, der foregår efter mørkets frembrud. Men ikke lørdag den 26. januar, hvor teatret som noget helt nyt byder på eftermiddagsforestilling med kaffe og kage. Det sker, når dørene åbnes til Camilla Marienhoffs one-woman-show ”Kaffe og Kærlighed”.


En kvinde sætter sig på caféen i håb om at få en kop kaffe – og måske lidt kærlighed – af den fristende tjener på stedet. Hun længes efter den eneste ene, hun kan dele livet med, men hendes håb bliver snart forvandlet til ulidelig utålmodighed, da tjeneren ikke ser hende og i den grad lader vente på sig. En pinagtig genkendelig historie, der vil ramme enhver, der har længtes efter noget, de ikke har kunnet få.

Marienhofs show er et tragikomisk og veludført problematisk-akrobatisk show, der både kan beskrives som en teaterforestilling, et cirkusshow og revy, for den kan det hele.

En enkel scenografi, bestående af et par caféborde, en bregne og en pole-stang, udgør arenaen, hvor en singlekvindes tanker, indebrændte længsler, selvhjælpsfilosofiske metoder og frustrationer får frit løb og kommer til udtryk gennem både fysisk komik og dialog med sig selv og publikum.

Camilla Marienhoff har tidligere optrådt ved Århus Festuge, ZULU Comedy Galla og på Kappelborg 2015. Hun er oprindeligt uddannet i Holland og har lavet soloforestillinger, tv-shows, arbejdet som sportsmodel, stuntkvinde, poledancer og skuespiller.

”Kaffe og Kærlighed” kan opleves på Randers Egnsteater lørdag d. 26. januar kl. 15:00.

FAKTA:
Medvirkende: Camilla Marienhof
Dramatiker: Camilla Marienhof
Kostumer: Gøje Rostrup
Lyddesigner: Jens Rosenlund Petersen
Teknik: Christine Seierstad

Læs mere på: www.randersegnsteater.dk