Grin – i en god sags tjeneste

Torsdag 23. maj 2019: Komiker og tv-vært Jan Gintberg har samlet et helt hold af landets allerbedste komikere til et stort velgørenhedsshow på Værket i Randers.

Man siger, at latter er den bedste medicin. Og at penge taler. Komiker og tv-vært Jan Gintberg bruger begge dele i sit arbejde som Røde Kors-ambassadør ved at stable et massivt comedy-show
på benene på Værket i Randers den 23. maj.

Kom og grin i en god sags tjeneste, når Jan Gintberg & Værket præsenterer et velgørende comedy-show med et vanvittigt line-up af Danmarks allerbedste komikere. Oplev bl.a. Carsten Bang, Rune Klan, Thomas Warberg, Brian Mørk og Christian Fuhlendorff.

Alle komikere har sagt ja til at optræde gratis, ligesom Værket har stillet scene, teknik og mandskab til rådighed uden beregning. Overskuddet fra billetsalget går direkte til nødhjælpsorganisationen Røde Kors.

12 lokale virksomheder har gavmildt doneret til, at showet kunne realiseres. Komikerne kvitterer ved, at de som en del af showet forbereder materiale, der gør nar af virksomhederne. Eller som Jan Gintberg selv siger:

”Vi lovede virksomheder, at hvis de donerede, så ville de andre komikere og jeg forberede jokes og svine dem godt og grundigt til fra scenen. Og der er så åbenbart en hel del mennesker i Randers, der vil betale for den slags…Ej. En kæmpe tak skal lyde til de lokale folk, der har hjulpet os her. Uden dem ville showet ikke være blevet til noget overhovedet!”

Line-Up:
Jan Gintberg, Carsten Bang, Omar Marzouk, Rune Klan, Thomas Warberg, Brian Mørk, Daniel Lill, Geo, Christian Fuhlendorff
*Der tages forbehold for ændringer i line-up.

Læs mere