Sofastykker - GAIA Akademis efterårsudstilling

Efterårsudstillingen har et mangfoldigt udtryk, som viser de forskellige personlige stilarter og temperamenter, der er i spil på akademiet.

Det velkendte motiv af fiskere er bearbejdet fra venstre af Claus Thomsen, Rasmus Busch, Rikke Nielsen Hedegaard og Bartosz Andrzejczak

I år har udstillingen undertitlen Sofastykker. Vi kender måske det fra vores bedste- eller oldeforældres hjem, hvor der over sofaen hang et billede af en brølende kronhjort ved en skovsø, et luftfoto af slægtsgården eller den gamle fisker, som skuer ud over havet.

De er en del af den danske boligkultur og bringer mange minder frem. Kunstnerne på GAIA Akademi har undersøgt begrebet nærmere og bearbejdet det på hver sin kunstneriske måde. Det har givet en udstilling, som både virker velkendt, men samtidig udfordrer vores forståelse af, hvad kunst er.

I udstillingen kan man bl.a. opleve en hel serie af fiskere, som er blevet nyfortolket, men også det velkendte kakkelbord er kommet i kunstnernes hænder. Det er der kommet en udstilling ud af, som lokker med bløde, fine farver og masser af fantastiske motiver. Du møder kort sagt både det genkendelige og det forvandlede i denne udstilling.

Der er fri entré til udstillingen, som har åben til og med den 11. november.