Randers med i stort golf-event

Randers er gået sammen med Aarhus, Syddjurs og Norddjurs kommuner som fælles værter for den store internationale DP World Tour 2024. Det sker gennem et samarbejde med VisitAarhus og en sponsoraftale med GolfPromote.

Begivenheden afholdes på Lübker Golf & Spa Resort fra den 22. til 25. august 2024.

Sponsoraftalen på i alt 3,5 mio. kr. sikrer, at de fire kommuner anerkendes som officielle værter for begivenheden. Reklamespots, tv-grafik, fysiske skilte og online markedsføring vil bidrage til at markedsføre Aarhusregionen som en attraktiv turistdestination. 

VisitAarhus glæder sig også over sponsoraftalen. ”Vi er begejstrede over, at de fire kommuner har indgået en aftale med GolfPromote, som sikrer synlighed for Aarhusregionen under DP World Tour på Djursland. Dette internationale arrangement har høj klasse, og vi er stolte over, at det kommer til Aarhusregionen. Det centrale Djursland med blandt andet Lübker Golf & Spa Resort og Djurs Sommerland er allerede et kraftcenter for turismen, og med dette event har vi mulighed for at sprede fortællingen om Aarhusregionens mange oplevelsesmuligheder ud til endnu flere gæster”, siger direktør for VisitAarhus, Pia Lange Christensen 

Bag det store event står GolfPromote, som har aftalen med PGA European Tours om afvikling af den danske afdeling af DP World Tour. ”Vores erfaring er, at dette event har et meget stort potentiale og når ud til rigtig mange mennesker. Med 2000 timers live, relive og højdepunkter når DP World Tour ud til mere end 600 millioner husstande i 67 lande”, siger Flemming Astrup fra GolfPromote. 

Det forventes, at det store golfevent vil have direkte og indirekte positive effekter på turismen i området. Udover et overnatningsbehov på omkring 4.400 daglige overnatninger til spillere, officials, TV-personale og andre, vil begivenheden tiltrække sponsorer, frivillige og et større antal besøgende.