Sommer i Rådhushaven

Musik og hygge i hjertet af Randers

Sommeren er over os, og det betyder også et kærkomment gensyn- og velkommen til dette års Rådhushave på Rådhustorvet. Stedet hvor du i sommeren kan opholde dig, slappe af, få oplevelser og måske bare nyde din is i solen. Rådhushavens område er nemlig til en pause i shoppingturen -drikke en kaffe to go, en kold øl, spise sin frokost eller nyde en is.

Havens blomster
Blomsterkasserne i haven er fulde af ’vild natur’. Det er blomster hvor grund essensen er blomstring. De blomstrer fra nu og frem til haven lukkes ned igen. Blomsterne vil gro i forskellige højder og være med til at skabe et velduftende opholdsrum. Alle blomster er også nøje udvalgt for dyre- og insektlivet. De giver nemlig liv til  byens bier og sommerfugle og dermed er der også tænkt på biodiversiteten, midt i byen.

Live musik 
Der bliver også rig mulighed for at mærke den levende sommer stemning, nyde sin ferie og slå sig ned, når Rådhushaven fyldes med musik og behagelige ørehængere. Der er live musik, onsdage fra 29. juni til 3. august, kl. 14.30-16.30. Programmet for musikken vil være at finde her 

Sommerleg i haven
Hele familien kan underholdes og dyste i forskellige havespil, når der er sommerleg i haven. Kan du huske det gode gamle BOB spil, hvor det gælder om at få alle sine farver i hul først?  Ta’ et spil i rådhushaven, eller test præcisionen af ved de to Sjoelbak boards, mega klodsmajor og mikado, eller shuffel board. For de yngste kan der dystes i vendespil, 4-på-stribe og kast med risposer. 

Mulighederne er mange. Så tag udfordringen op, dyst, leg og hyg her i haven. Tirsdage og torsdage i uge 26, 27, 28, 31.

Rådhushaven er et samarbejde mellem Randers Kommune og Randers Cityforening, som udgør ’Levende Sommer’, haven er etableret og udført af Anlægsgartner Torben Jensen.

Oplev haven, lige midt i Randers City, når Levende Sommer åbner Rådhushaven fredag den 3. juni. Den vil stå frem til 21. august.

Læs mere om sommer i Rådhushaven