Sommerudstilling og Sommerudsalg af Outsiderkunst i Randers

Sommerudstilling på GAIA Akademi, 4. juli-17. august 2019, Der er gratis adgang

Nu kan du komme indenfor i en verden befolket af kæmpe store Rihanna portrætter, fantasifulde borge med et væld af miniaturefigurer og tegninger af drager og dinosaurer fra mellemlandet mellem drøm og virkelighed.

David Viborg Jensen inviterer ind i sin Rihanna-verden, som han har arbejdet med og udviklet igennem længere tid. Rihanna er blevet bearbejdet i tegning og akrylmaling på papir i forskellige formater. Det er første gang, at GAIA Akademi udstiller Davids Rihanna portrætter.

Aleksander Mathiesen udstiller et Borg-samlesæt. Borgens standartmoduler kan kombineres på utallige måder, og den udstillede borg er blot en ud af mange mulige borgformationer. I udstillingen vil man også kunne møde nogle af borgens beboere.
Andreas Myrhøj Rasmussen udstiller tegninger af drager og dinosaurer, skabninger i et mellemland mellem fantasi, myte og historie. Tegningerne er udført med blyant og farveblyant på papir.

I anledning af sommerferien har vi ryddet op i Akademiets gemmer og sælger nu et antal værker til uhørt lave priser.

Et akademi for Outsiderkunst
GAIA Akademi blev grundlagt i 2012 og ligger i forbindelse med GAIA Museum Outsider Art. Det er et kunstakademi for mennesker med særlige behov, som arbejder med alle former for kunstnerisk udtryk lige fra akvarel og akryl til installation og grafik.

Akademiet udstiller ofte og deltager i mange forskellige kunstprojekter både i ind- og udland. Derudover tilbydes workshops og skoletjenester, hvor Akademiets kunstnere præsenterer deres kunst og fungerer som instruktører for de gæster, der besøger GAIA.


-