Spar Kron 1/4 Jernmand 2022

Søndag, 22. maj 2022: Kom til Triatlonstævne i hjertet af Randers med svømning i Danmarks eneste flod.

Distancen er 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5 km løb

Det er ingredienserne i dette stævne arrangeret af Randers Freja Triathlon i samarbejde med  Sparekassen Kronjylland,  og Triatlon Danmark.

Danmarks hurtigste svømmetur

Svømningen foregår i den sidste del af Gudenåen og med skiftezone i Tronholmparken i centrum af Randers. Deltagerne hopper i vandet ved Danmarksparken og Randers Regnskov. Der svømmes med strømmen i den rolige flod, og det kommer derfor til at gå stærkt. Inden for 10 minutter efter starten ventes deltagerne at være fremme ved skiftezonen. Tilskuerne kan følge triatleterne hele vejen fra starten til skiftezonen. Der svømmes under to broer, hvor tilskuerne kan stå og heppe på deltagerne.

Op på cyklen - på med løbeskoene

Efter svømningen springer triatleterne på cyklerne, hvor turen går ud på en 45 km lang tur med vendepunkt ved Mellerup Havn. På vejen køres der forbi Støvringgaard Kloster, og turen går gennem Tjærby og Albæk. Turen kommer også tæt på Harridslev. Ind og ud af Randers cykles der ad Toldbodgade og Havnegade. Cykelruten har start og mål i Tronholmparken, hvorfra der til sidst løbes tre runder op langs Grenåvej til Kristrup Engvej. Her løbes der til venstre og tilbage ad Tronholmen. Som tilskuer kan man følge løbet fra parkens sportsplads på opstillede tribuner.

Læs mere og tilmeld dig som deltager på www.sportstiming.dk