Thomas Buttenschøn - "Noget på Hjerte"

23. marts 2023: Thomas Buttenschøn er snart aktuel med sit 12. studiealbum og drager i den forbindelse landet rundt, bevæbnet med guitar, klaver og et arsenal af gode historier.

Fra foråret 2023 lanceres et nyt koncept i Arena Randers. ’Noget på hjerte’ er hyggelige og nærværende arrangementer i Loungen på 1. sal. Her har man muligheden for at møde musikere og foredragsholdere, der alle har noget på hjerte.

Den 23. marts kan du møde Thomas Buttenschøn. Hans nye album, “Sange om dem, du ved nok”, kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer, og koncerterne krydres med sjove, underfundige anekdoter om de mennesker, som sangene er inspireret af.

Den 37-årige sanger, musiker og sangskriver er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har ordet i sin magt, både når han taler, og når han synger. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Siden 2006, da hans musikalske rejse for alvor begyndte, har Thomas Buttenschøn haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere vist en sjælden evne til at blive ved med at overraske, blandt andet da han i 2020 sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”. Nu er Thomas Buttenschøn karakteristiske stemme atter klar til at tage publikum med på en stemningsfuld rejse, hvor det er helt okay at både grine og græde.

Loungen er et hyggeligt lokale på 1. sal ved Arena 1. Der er god atmosfære og en fremragende akustik. Her vil der fra kl. 19 blive serveret luksussmørrebrød eller lækker salat for alle gæster, og der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer i loungens bar.

Læs mere på www.arenaranders.dk