Vinterforestilling 2024: Tilfældigvis forbi

20. januar – 22. marts: Randers Teater har en tradition for tage på turné med en musikalsk vinterforestilling til omkring 20 forskellige forsamlingshuse i Østjylland. I 2024 bliver det med forestillingen ’Tilfældigvis forbi’, der sætter fokus på musikken fra Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt.

Forestillingen ’Tilfældigvis forbi’, sætter fokus på musikken fra Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt.

Forestillingen 'Tilfældigvis forbi’ er skrevet af skuespiller og dramatiker Niels Olsen, der selv er stor fan af Rugsted og Kreutzfeldt.

”Musikken er en del af min ungdom. De lavede fed popmusik. Det er nogle gode og velproducerede numre – nogle rigtige ørehængere. Jeg dansede meget til dem,” fortæller Niels Olsen. ”Derfor var jeg også fyr og flamme, da jeg blev spurgt, om jeg vil skrive manuskriptet til forestillingen”.

Handlingen i ’Tilfældigvis forbi’ udspiller sig i en spejderhytte, hvor en gammel gymnasieklasse er samlet for at holde jubilæum. Som forventet bliver festen temmelig våd. Jenny og Stig vågner op i deres brandert ud på natten, hvor alle de andre er taget hjem med den sidste bus. De to havde vist noget kørende i 3.G og må nu få tiden til at gå på bedste vis. Og det er en stærkt underholdende oplevelse, når den gamle mindebog bliver lukket op.

Årets vinterforestilling henter musikken fra Rugsted og Kreutzfeldts imponerende bagkatalog, og der er lagt op til en både morsom, musikalsk, kærlig og til tider overraskende tur ned ad mindernes allé, til lyden af store numre som ”Sad i parken”, ”Går gennem tiden” og ”Jeg ved det godt”

Inden turnéen til forsamlingshusene, der er støttet af Elro Fonden, bliver ’Tilfældigvis forbi’ opført i det nye teaterhus på Mariagervej.

Læs mere og køb billet på randersteater.dk 

Medvirkende: Lone Rødbroe, Tom Jensen
Dramatiker:
Niels Olsen
Instruktør:
Joy-Maria Frederiksen
Scenograf:
Sus Haugland
Musikere:
Thomas Pakula, Jacob Venndt
Skrædder:
Anna Juul Holm

Lone Rødbroe og Tom Jensen som Jenny og Stig.